Förlovning ..2012-12-22 @ 22:29:00


Åh, lycka! <3


Överraskning ..2012-12-21 @ 15:37:00


God dag alla glada och ledsna!

Idag vaknade jag klockan 5 och kunde inte somna om, så jag bestämde mig för att gå upp och elda och äta frukost och sen gå och lägga mig igen efter en stund och när jag vaknade tänkte jag åka till stan och köpa en nyårsklänning. En ganska mysig och lugn dag var det tänkt alltså. Men innan jag visste ordet av hade Ola tvingat in mig i bilen och plötsligt satt jag på Kalmar flygplats och fattade ingenting. Ola hade packat en väska i smyg och bestämt sig för att ta med mig till stora Stockholm! :D Så vi flög till Stockholm, haha!

Väl framme gick vi en stund på stan innan vi gick mot hotellet. Som visade sig vara Grand Hotel. Herre gud! Jag känner mig som en prinsessa! :D

Så nu sitter jag här med ett glad bubbel i handen och ska strax gå och se Hobbit. Tack Ola, du vet hur man skämmer bort en liten Hanna! ;D <3


Pyssel och mys ..2012-12-19 @ 21:18:00


Ola har fått lite fart på terrariebygget de senaste dagarna! Här sitter han och kletar med betong. (Och förstör mina arbetshandskar!! D:)


Vi har fått upp julstjärnan och, äntligen, nya gardiner. Myspys! :)

 


Härliga vinter ..2012-12-10 @ 14:58:00


Jag är verkligen helnöjd med all snö som kommer och har kommit! Hundarna klagar inte heller. ;) De blev helt galna så fort snön kom, de är ju som gjorda för att leva i det här vädret! ;)

Igår satte vi upp ett par ljusslingor i boll-buskarna vid huset. En slinga runt dörren fick det också bli, som ni ser. (Tråkigt dålig kvalité på bilden, men det var ju mörkt och jag fotar med min ynkliga mobilkamera. Så jag är ursäktad. ;) ) Hur mysigt som helt blev det! Härligt att komma hem till lite glittriga lampor! :) Nu syns knappt de på buskarna dock, eftersom det snöat så himla mycket! Men jag gråter inte för det, trots att jag knappt kom hemifrån innan idag!

Vinterkram på er alla! <3


Sommarmys ..2012-12-02 @ 14:52:48


Här är lite bilder på bland annat det lilla lammet som kom i somras. (Nu är hon inte så liten längre...) Ola är den duktiga fotografen! :)


Sista minuten-fix ..2012-12-02 @ 14:19:00


I natt kom snön till oss (inte så lite heller... och det snöar fortfarande)! Så idag har vi kämpat på med snökedjorna till traktorn. Lite i sista minuten kan tyckas, men bättre sent än aldrig. ;) De är inte så lätta heller, de där jäkla kedjorna, så vi fick hålla på ett bra tag med ihjälfrusna fingrar innan de ville på. Det gick tillslut i alla fall! :) Sen var det på med plogen för att köra ett par vändor på ladugårdsplanen och vår väg upp till den "riktiga" vägen. Det är skönt att vi har traktor, för att skotta en flera hundra meter lång grusväg för hand är inte det roligaste.

Och eftersom det är första advent idag så satte jag ut lite ljus vid dörren. Mysigt! :)


RSS 2.0