Götlaborg ..2012-07-30 @ 00:18:57


Just nu är Ola och jag hemma hos underbara Johan och Maja i regniga Götlaborg! Igår började det plötsligt vräka ner hur mycket vatten som helst när jag och Ola var inne i stan och precis skulle hem. Det regnade så mycket att spårvagnstrafiken ställdes in, lagom till hemfärden alltså! Fast snälla Johan och Maja kom och hämtade oss med bilen istället. ;)

 

Idag har det varit lite finare väder, så jag, Ola och Johan gick och hälsade på delfinerna (sälarna) och delfinbäbisarna (pingvinerna) i slottsskogen. :D Dessutom hade vi världens flyt när vi skulle hem igen, för vi kom alltid precis när bussen/spårvagnen skulle gå, så vi slapp vänta. ;

 

Här är delfinbäbisarna!


Drömfångare ..2012-07-15 @ 16:48:00


Ibland hittar man fina saker på marknader! Den här underbara och stora drömfångaren hittade jag när jag vandrade omkring med Mimmi på Kalmar marknad!

Dags att städa fiskarnas hem..! ..2012-07-15 @ 16:44:00


Äntligen tog vi tag i vårt äckliga akvarium och städade ur det, grundligt. Fiskarna fick bo i en liten skål så länge!
 
...och efter att jag tvättat växterna fick de bo i handfatet.
 
Nu står akvariet i vardagsrummet och är fint, istället för att stå bredvid sängen (och hindra mig från att ha ett nattduksbord) och se äckligt ut!

Kärlek ..2012-07-08 @ 14:52:00Vatten och hö ..2012-07-03 @ 18:55:00


Eftersom det är lite jobbigt att gå med hinkar med vatten från tomten, ända bort till getternas hage, så fyllde vi den här vita behållaren, som vi har skaffat, med vatten och körde ner den till hagen och ställde den där. Smidigt! Tidigare har vi fyllt den, kört bort och fyllt på djurens vatten och sen kört tillbaka den. Men detta är ju lättare. ;)
 
 Söta, gosiga baggen blev nöjd! ;)
 
Vi har också slagit gräset på ena åkern, sen satte vi upp det till såna här krakar, för att torka det.
 
Det blev ett par stycken... Tur att det finns mammor och pappor som vill hjälpa till!

RSS 2.0