Good night ..2012-09-26 @ 22:39:07


Stjärnhimlen i sovrummet är nog min favoritgrej med hela vårt hem. God natt hälsar nu Nytorps gård!


Promenix ..2012-09-25 @ 17:48:30


Mysigt med en två timmar lång promenad. Hundarna klagar inte! :)


Hundmys ..2012-09-21 @ 10:48:28


Inte helt fel att ligga i sängen och mysa med de här två fluffisarna! Värre saker har man ju varit med om. ;)


Nope ..2012-09-20 @ 12:00:00


Ja, ni ser ju själva, bara ett streck. Så himla tråkigt... :( Vi ville såklart verkligen att det skulle gå. Men det känns väldigt bra att vi tillslut bestämde oss för att frysa in embryona som blev över! För det kostar "bara" 13.000, istället för nästan 30.000, som det kostade att göra hela proceduren. Nu ska vi bara betala tillbaka det vi har lånat för att ha råd och sen ska vi ta oss råd att göra ett försök med ett fryst embryo. Vi har ju fem stycken i frysen, så det känns bra. :)

Ikväll ska vi trösta oss med skräpmat och massa mys framför TVn.


Färdiga hos veterinären ..2012-09-17 @ 12:03:00


Nu är vi klara hos veterinären. Christopher-Robin är så trött och söt!
Medan jag väntade på att han skulle bli klar så åkte jag och köpte grön textilfärg. Har köpt sån färg två gånger och båda gångerna exakt samma nyans! Förra gången var den till ett par byxor, denna gången är det till min halloweenkostym! ;)

Nu ska herr Tröttiskatt och jag hem!


Christopher-Robin ..2012-09-17 @ 09:51:17


Hej hej!
Just nu sitter jag i min bil på Maxiparkeringen med Christopher-Robin i knät. Jag tror inte han vet vad som väntar, men strax ska vi till veterinären och han ska kastreras (CR alltså, inte veterinären). Han är nämligen ute i flera veckor i streck och tar hand om sitt revir annars. Nu har vi haft honom inne ett tag och vi har märkt hur rastlös han blivit, så kastration är nog det bästa. Då får han ju vara ute men kommer förhoppningsvis hem lite oftare. ;)

I övrigt så hasar dagarna sig fram, spänningen inför torsdag är stor!


Embryo ..2012-09-05 @ 14:15:00


Ja, nu har jag ett litet Ola-Hannaembryo i magen. :) Hoppas det vill stanna där bara! Fem ägg i frysen har vi nu också.

Nu åtestår bara en lång väntan på att få veta om det lyckats eller inte. Hoppas hoppas hoppas!!

Missuppfattning ..2012-09-05 @ 11:00:40


Tydligen så var det så att vi antingen åker dit idag och fryser resten av äggen eller i morgon och inte fryser. Så vi åker dit idag, som planerat från början. :)


Uppskjutet ..2012-09-05 @ 09:49:26


Hello alla!
För ett tag sen ringde de från kliniken, jag stod i duschen, så Ola svarade. När jag kom ut så sa han att de ringt och jag trodde att något dåligt hade hänt men det var helt tvärt om. :) De sa att det var fler ägg än förväntat som såg väldigt bra ut. Tanken var egentligen att vi skulle till kliniken idag klockan 13.30 men eftersom vi inte planerat att frysa in några ägg så tyckte de att vi istället skulle dit i morgon, för då har äggen utvecklats mer och det går att välja ut det allra bästa. Typ. Och nu eftersom det var så många bra så funderar vi på att frysa dem som vi inte använder denna gången i alla fall. Känns ju onödigt att bara slänga bort dem liksom.

Nu väntar vi i alla fall på om Ola får ledigt en dag till från jobbet så att vi båda kan stanna tills i morgon. Annars kanske jag stannar kvar och Ola åker hem, vi får se. :) Och vi får se hur vi spenderar den här dagen. Den började i alla fall med en mumsig skål med hallon med mjölk för min del. :D


Klara för dagen ..2012-09-03 @ 13:30:14


Nu är vi klara på kliniken för idag och har åkt hem till Olas bror Per, där vi ska stanna tills vi ska tillbaka till kliniken på onsdag. :) 10 ägg utplockade (och befruktade, tror vi? Vi fattade inte riktigt). Jag fick ett litet plåster i armvecket, har ont i magen och är allmänt dåsig och trött, så resten av dagen blir det chill och mys hemma hos Per. :)
Puss hej, från trött tjej.


IVF-kliniken Öresund ..2012-09-03 @ 09:07:03


Japp, då var vi här! Jag har blivit lite drogad så allt känns så gosigt och härligt! Haha <3 Äggen är utplockade och nu ligger vi i en säng och myser i vårt mysiga rum som vi fått och väntar på att de ska komma och säga hur det går. Doktorn sa förresten att det såg jättebra ut med äggen och så. :) Så jag känner mig så lugn (kan också bero på mina lugnande medel och bedövning och grejer. ;) Nämen det här kommer gå så bra så bra känns det som! Trevliga som tusan är de också! :) Ha det bra! För det har vi! :)


Klippning och manikyr ..2012-09-02 @ 15:34:00


Idag har Ola varit duktig och flyttat alla djuren till nya hagar, varav den ena han gjorde klart idag. Getterna ville inte riktigt in dit de skulle, så istället tog de en liten sväng för att smaka på det mumsiga gräset inne på tomten, haha! ;)

Sen gav Ola baggen en ny, kortare frisyr. Manikyr stod också på schemat. Så nu är baggen superstilig inför dejten med tjejerna som han snart ska på. ;)


Sista sprutan ..2012-09-01 @ 23:41:35


Klockan 22.00 tog jag min sista spruta innan måndag; Otrivelle, som sagt. :) Den kändes lite mer än Puregonsprutorna, för nålen var lite tjockare. Men det gick bra i alla fall!

Nu ska jag sova och klockan tre på natten till måndag åker vi.RSS 2.0