Ett fruset litet embryo ..2013-01-29 @ 17:24:16


Nu har vi precis lämnat IVF-kliniken Öresund och är på väg hemåt. Som sagt så hade vi fem befruktade ägg i frysen och idag tinade vi upp ett, vilket gick jättebra. Fyra kvar i frysen alltså! Och ett i min mage. ;) Allt gick så bra så bra och nu belönar jag min tapperhet (haha, eller?) med en av mina absoluta favoritsaker i världen; morotsjuice! :3 (Lite reklam är väl alltid trevligt? Haha! :))

Såååå, nu är nästa längtan den 15 februari, för då är det graviditetstest som gäller! Alla håller tummarna hoppas jag? Bra! :D


Middagsbord ..2013-01-17 @ 15:29:47


Ola har byggt ett foderbord till våra ullbeklädda vänner. :)


Filmgalningen Ola ..2013-01-13 @ 21:21:00


Ola pysslar med att sortera och katalogisera sin största hobby, dvs filmerna. Det har blivit en del genom åren!


På det igen ..2013-01-13 @ 13:13:00


Nu är vi på gång igen. Andra försöket påbörjas och förhoppningsvis resulterar det i en graviditet och slutligen ett barn. :) Den här gången behövs inga sprutor eller nässprayer, eftersom de var till för att få ut så många ägg ur mig som möjligt. Nu har vi fem befruktade ägg i frysen på kliniken på Malmö så vi behöver inte plocka ut några nya. Skönt! Det enda kruxet är att inte alla ägg klara upptining, men de tar ett i taget och vi har ju fem stycken, så något ska väl klara sig och förhoppningsvis har vi några kvar till framtida försök (vi hoppas på att nästa försök är ett försök till ett syskon).

Så den här gången ska jag bara äta de här östrogenpillerna, med start i morgon. De är till för att göra det lättare för embryot att fastna i livmodern, kort sagt. :) Exakt när vi åker till Malmö vet jag inte nu, men vi räknar med att det blir i slutet av januari/i början på februari.


Terrariet ..2013-01-11 @ 01:13:00


Ola har jobbat på som tusan med terrariet under julen. Väggarna målade flera gånger, vattenbassängen gjuten (stavas det så?) och målad, vattentät och klar. Inte så jättemycket kvar nu! Men några djur blir det inte än, förrän det växt till sig och blivit grönt där inne. Jag är nöjd sålänge vi har någonstans att göra av Olas alla orkidéer (de ska in där). Så nu ser det iaf ut så här inuti (Olas bilder):


Gullesnutten ..2013-01-10 @ 18:08:53


Söta underbara Maximus!


Minispa ..2013-01-06 @ 21:30:33


Vi lyxar till det med lite minispa-mys med ansiktsmask så här Olas sista lediga dag för den här gången. Skönt att vara lite extra fräsch och pigg inför första dagen på jobbet! :) Jag börjar inte förrän på onsdag, så vi får väl göra varsin ansiktsmask till på tisdag. ;)

Hoppas alla har haft en trevlig ledighet med en mysig jul och en rolig nyårsafton och jag önskar alla ett underbart 2013!
Puss och kram!


RSS 2.0