Ganska gullig! ..2013-03-22 @ 13:48:05


Vi har fått ett ganska gulligt tillskott här i huset! Han blev ordentligt nedkyld vid födseln och han fick inte dia från sin mamma. Jag förstår henne... Hans tänder är inte direkt lena! Så vi tog in honom i huset och satte honom i en barnpool med halm i, i vårt blivande matrum. Det var förstås väldigt läskigt att vara ensam i ett främmande hus och han var så rädd att han inte ens ville lägga sig ner. Så tillslut flyttade jag in hans lilla pool till vårt sovrum, sen fick han tillbringa natten bredvid mysiga Hanna, uppe i sängen. ;) Nu bor han i lilla hallen utanför toan, mår mycket bättre och är pigg som en liten killing ska vara!


Älskade byxor ..2013-03-17 @ 17:17:08


Igår hittade jag mina gröna byxor med hjärtan som jag färgat själv och älskade över allt annat. Tyvärr fick jag knappt upp dem över höfterna och ännu mindre kunde jag knäppa dem... :( Men jag låter dem bo i min garderob med förhoppningen att jag en gång får ett barn som växer upp till en konstig typ och att hen vill ha mina byxor.


Ännu mer gull ..2013-03-03 @ 14:12:19Dör söthetsdöden ..2013-03-03 @ 10:49:56


Och det är underbart!
Hittills har det kommit två pojklamm och tre killingar, en tjej och två killar. Det är helt omöjligt att lämna ladan när man väl satt sig här!

Killingarna bara rullar runt i en liten syskonhög under värmelampan. Ligga nära nära är det bästa och tryggaste! Och när de ska klia sig faller de pladask på marken. Balansen kommer senare! ;)


RSS 2.0