Katterna ..2012-02-08 @ 16:27:00


Jag tror inte att jag visat några bilder på katterna som bor här på gården med oss (förutom Christopher-Robin som hastigast), så här får ni två bilder :)

Söta slagskämpen Christopher-Robin (som ligger bland Olas strumpor)

och tjocka, men mysiga Excel

Kommentarer
Postat av: Margareta

Vilka fina bilde och vilken snygg design på bloggen. Min blogg är tråkig för där går inte att lägga in så stora bilder. Var har du fixat din blogg? Kanske kan du hjälpa mig?

Så roligt att katten har kommit hem men hade ni inte en till? Eller är det en annan katt som försvann före din födelsedag?

KRAM

2012-02-08 @ 16:37:59
URL: http://www.ginnis.aberlours.se
Postat av: Hanna

Tack :)

Jag tror det har med själva blogportalen (eller vad det heter) att göra, om man kan ha störa bilder eller inte. Min blogg finns på blogg.se och här man man ha ännu större bilder än så här, fast då sticker de ju ut utanför ramen, så man får ha en annan design där det passar med större bilder :)

Om man bara googlar på typ bloggdesigner så finns det en del sidor som har färdiga mallar, bakgrundsbilder och tips och så. Just den här bloggdesignen hittade jag på designbloggar.com. Det är en färdig mall som jag bara har fixat till lite för att få den lite mer personlig :)

2012-02-08 @ 16:46:03
Postat av: Hanna igen :P

Vi hade tre katter innan jo... Christopher-Robin (som är på bilden) är iväg länge ibland och bråkar med andra katter (typiskt killar, hehe) och sen kommer han hem.

Sen hade vi Cindy, en grårandig katt, som har varit borta jättelänge nu och hon kommer nog inte tillbaka alls :(

2012-02-08 @ 16:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0