Bebisar överallt! :3 ..2013-06-29 @ 20:06:00


Här om veckan hörde vi ett konstigt ljud inifrån skogen, Ola tog med kameran och gick för att se efter. Ljuden visade sig komma från mamma Rådjur och en rådjursbock. En bit ifrån gjorde Ola en gaaaaanska söt upptäckt... Nämligen ett litet kid som låg och tryckte på marken. 
 
En annan gullig överraskning fick vi i morse när vi tittade ut i fårhagen. Där hade det nämligen anlänt ett till lamm. Vi fattade ingenting, hur har det ens gått till? :0 Alla har ju redan tt lamm för länge sen och de har knappast hunnit bli på smällen igen. Sen kom vi på att det måste varit under en period i vintras när baggen fick gå med tjejerna om dagarna och då gjort förra årets enda lamm på tjocken. Förvånade blev vi i alla fall!
 
 
Angående vår barnverkstad så tänkte jag berätta om det lite senare. :)
 

Kommentarer
Postat av: Margareta och Ginnis

Åhhh så söta alla djurbebisar är. Rådjurskidet är alldeles bedårande. Och sedan ett lamm bara sådär. Hos oss har vi besök av två lamm födda i våras. Det är två baggar var mamma fick juverinflammation så de är flaskmatade. de kommer hit varje dag från granngården och är så keliga. Vill ni ha dom?

Svar: Det var nära att Ola tog hem det ;) Fast han hade ju sin mamma så det hade varit elakt. Haha nej vi vill inte ha fler baggar
Hanna

2013-06-30 @ 09:39:55
URL: http://perroginnis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0